Specialistische glasbewassing

Glasbewassing Harderwijk

 

Voor alle objecten bestaat ons aanbod naar keuze uit: hoogwerker, tuckerpole, ladder of gondelinstallatie.De werkzaamheden worden, afhankelijk van de situatie en uw specifieke wensen, in de offerte opgenomen.Als klant kunt u van ons verwachten dat de glasbewassing met zorg en kwaliteit zal worden uitgevoerd.In combinatie met de gevelreiniging wordt ook kunstof of aluminium onderdelen gereinigd of gewaxt.

 

 

 

 

Door de strengere regelgeving wordt het steeds moeilijker om met de ladder te werken. Daarom is er de tuckerpole-systeem ontwikkeld waardoor het mogelijk is, tot een hoogte van 13,50 meter, te werken met osmose-water. Dat water is ontdaan van alle mineralen en metalen die in leidingwater aanwezig zijn. Het wordt gefilterd waardoor ramen,gevels en kozijnen streeploos opdrogen. Osmose-water heeft in zijn zuiverste vorm een zeer sterk reinigend vermogen. Zeep en andere reinigingsmiddelen zijn overbodig.

Wij doen u graag een passende aanbieding waarbij een forse besparing op de kosten van glasbewassing zeer wel mogelijk is.